Sponsors van Rian Tolmeijer

 
TITLEIST - Ruim 20 jaar ondersteunt Titleist mij met clubs, golf schoenen, handschoenen en golfballen. Acushnet Nederland BV wil ik dan ook via deze weg heel hartelijk bedanken. Ben vereerd met het feit dat ik al jaren als ambassadeur van het topmerk Titleist mag fungeren. Dat onze samenwerking nog vele jaren mag duren.
 
Syntomax
 
SYNTOMAX - Inmiddels alweer 4 jaar ondersteund SyntoMax mij met alles op "computer gebied" van het aanleggen van mijn thuisnetwerk tot zelfs het uit de brand helpen met mijn gecrashte laptop. Directeur en eigenaar Melvin Reep - zelf een zeer verdienstelijk golfer Hcp 9,3 - je bent een topper, dank voor het feit dat jij en je vakkundige personeel altijd voor me klaar staan.
 
GENTLE LOOK - Chris vd Vooren ongelooflijk bedankt voor het beschikbaar stellen van de vele foto's op deze site, je bent een ware 'Pro' op en in je vakgebied. Vele leuke momenten hebben we samen beleefd met o.a de foto shoots voor Golf2Day en het GMG golfmagazine. Ik koester dan ook onze plezierige samenwerking.
 
Logo Enternext
 
ENTERNEXT - Edwin Korver, man superlatieven kom ik te kort en het zijn er teveel om hier op te noemen. Jouw professionaliteit, vakbekwaamheid en met name geduld zijn te roemen. Het ontwerp en design van deze site hebben menig uurtje van je schaarse vrije tijd opgeslokt en ik ben je dan ook ontzettend dankbaar en heel heel erg blij met dit eindresultaat. Je hebt een lang gekoesterde droom laten uitkomen ..