Referenties

Het geeft voldoening om keer op keer te horen dat cursisten met tevredenheid terugkijken op de genoten cursussen en lessen van Rian Tolmeijer. Hieronder een kleine bloemlezing ...


Direct na de start van de XEROX golfvereniging hebben wij ons gewend tot Rian om een beginners golfcursus op te zetten. Doel was het behalen van het GVB. Rian is erin geslaagd een perfect sluitend programma te bouwen waarmee meer dan honderd Xerox enthousiastelingen zonder problemen het felbegeerde GVB hebben gehaald. Nu 10 jaar later blijkt dat 90% van die golfers nog steeds, en met veel plezier, de golfsport beoefenen. Rian heeft daar een buitengewoon belangrijk aandeel in gehad.
Referentie - Marcel Aldewereld (Xerox)

[ per sms ] Hè Rian, heerlijk gespeeld vanochtend tijdens de maandwedstrijd Par3 op golfbaan Naarderbos. 19 stableford puntjes. Kan op de par3 alleen nog maar maximaal een ijzer 8 slaan. Sla vaak te ver, goed he. Fijn weekend groetjes Joke
Referentie - Joke ter Velde

[ 05-04-2009 per sms ]
Sylvia heeft gebruik gemaakt van de gratis swing-analyse en zie hier het resultaat.
 
Lieve Rian, onwijs bedankt voor je les. Zojuist 9 holes gelopen.
Rondje 47 slagen en 22 stablefordpunten. Ben helemaal blij, Syl.
 
Referentie - Sylvia van den Broek

[ 02-04-2009 per sms ] Sinds jouw les golf ik weer als de beste! Gisteren 4 pars en 6 bogies gespeeld en als ik beter geput had, had ik zeker 5 birdies gemaakt! Zelfs de driver liep redelijk.
Maar het is ernorm wennen want ik moet mezelf dwingen als het ware naar links te swingen, heel raar, en dan die bal te zien gaan, wow, te gek! Je bent een super Pro!
 
 
Referentie - Jodie Kaldenberg

Vandaag werd de bunker van mijn vooroordeel verlost. Door de juiste stand, hoeveelheid zand, vooral de volle slag, blijken er goede mogelijkheden om de pin aan te vallen. Het verkregen plezier zal het oefenen zeker doen toenemen.
Dank je wel, Rian!
Referentie - Kees Manger (hcp 28)

[SMS] .. 9 holes en 16 putts! Totaal score +6 over 9 holes ..
 
Dank voor je geweldige putt-les!
 
Goed weekend!
Referentie - Frans van Deursen

Golf vind ik een super leuke sport, dit komt zeker doordat ik goed les krijg en zie dat het steeds beter gaat. Ik heb in mijn leven meerdere sporten beoefend, maar ik ging altijd met veel tegenzin en moeite naar de trainingen/lessen (als ik al ging). Met heel veel plezier ga ik echter naar de golflessen van Rian. Het zijn intensieve, maar leuke lessen. Met veel vertrouwen ga ik binnenkort voor mijn GVB!
Referentie - Lydia van Hees

Rian aan jouw heb ik te danken: Binnen een jaar mijn GVB, handicap en vandaag de derde prijs tijdens de eerste maandbeker op Golfclub Anderstein. Heel veel dank hiervoor.
Referentie - Ineke Dony

Al een tijdje lessen we (echtpaar van rond de 50) bijna wekelijks bij Rian. Rode draad is dat we leren golfen. Logisch zou je denken, want daar kom je voor. Maar bij Rian werkt dat net even anders. Hij hanteert geen starre technische methodes uit een boekje om je klaar te stomen voor het GVB. Het gaat om de essentie en vooral ook om zelfvertrouwen. Zijn jarenlange ervaring vertaalt zich in logische en praktische tips. Op een ontspannen, maar vooral ook gezellige en leuke, manier zoeken we naar hoe het zou moeten. Maar als het niet kan zoals het moet, dan gaat het zoals het kan!

Referentie - Anne-Marie Ververs

[SMS - 14 maart 2009] .. met dit regenachtige weer ... 9 holes gespeeld ... 1 over  ... 4 bogey's en 3 birdies! Ging weer super!
Referentie - Robert Reversma (hcp 4.4)

Ruim 10 jaar geleden genoten wij van onze eerste golflessen bij Rian. Ook na het behalen van de GVB's raakten we er al snel van overtuigd dat je ook als "gevorderde" niet zonder de coaching van een golfpro kunt! Dankzij je slimme foto- en filmanalyses weet je steeds weer heel precies de zere vinger te leggen op zelf-ingetrainde foutjes, om die er vervolgens met een paar rake aanwijzingen weer vakkundig uit te halen. Je bent en blijft alleen daardoor al van onschatbare waarde en maakt het spelletje alleen maar leuker en leuker! Bedankt, Rian!
Referentie - Stella en Edwin Korver