Biografie

1962 Rian Tolmeijer wordt geboren op de Ghisebrecht Bokellaan 15 te Rotterdam.


 
1977 verhuisde ik naar Spanje waar ik enkele jaren als tennis professional verbonden was aan Hotel Puente Romano te Marbella.  Mijn eerste golfles kreeg ik op Golfbaan Guadalmina van mijn zwager Alfonso Hernandez.


 
1984 begon ik mijn opleiding tot golfprofessional op de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club te Wassenaar bij Alex Loesberg. Alex, dank voor de geweldige 3 ½ jaar. Ik heb er elke dag profijt van.


 
1987, september, begonnen met lesgeven op GC Almeerderhout. Een club waar ik 17 jaar met veel plezier heb gewerkt en ook mijn echtgenote heb ontmoet. Vaak denken we nog aan de ontelbare leuke momenten die we daar hebben beleefd. De Professionals Horeca Day Cup tot Dames 1 naar de Hoofklasse! De vele Clubkampioenen die heb mogen begeleiden tot het nog steeds met veel plezier het spelen op de inmiddels 25 jaar "oude" baan waar ik dan ook nog vele oud leerlingen tegenkom.


 
2004 overstap naar Golfbaan Naarderbos, waar ik inmiddels ook al weer 5 jaar met veel plezier werk. Een fantastisch golfcomplex van GMG Golf  Management Groep welke dit jaar met de opening van het nieuwe clubhuis een toplocatie is, om te mogen werken.


 
Mijn scorekaart:                                                   
 
Laagste HCP als amateur: 2
Laagste score: 66  Aard Scholtmeijer was erbij!
Holes in one:  18
Mooiste banen: Valderrama, Loch Lomond en de Koninklijke Haagsche
        
Mijn Hobbies:
 
Koken, Internetten, Formule 1 en voetbalclub FC Barcelona.