Swing

Een golfswing moet voldoen aan de eisen die u er aan stelt, ergo het niveau dat u wenst te bereiken. Met de juiste volgorde van bewegen als basis, ontwikkelen we een raamwerk waardoor aanwijzingen daadwerkelijk gaan leiden tot verbeteringen.
 
Beginnend golfer
 
Full swing door RianDe eerste valkuil die u tegenkomt is kracht: de bal moet ver, ver is hard, hard is kracht zetten. De tweede valkuil is de bal zelf. Hij gaat alle kanten op maar ook weleens rechtdoor.
Maar de meest voorkomende swingfout is de swing constant aanpassen aan wat de bal deed. Let op! Wat de bal ook doet, het is altijd een gevolg van de door u gemaakte beweging/swing. Als u aan het oefenen bent: de Gouden Tip bestaat niet! Mocht u hem echter toch tegenkomen, vertel hem dan zeker aan mij!

"Een swing die constant is, leren we niet eventjes, dit kost tijd, vergt veel oefening en constante begeleiding"

Ervaren golfers

Een veel voorkomend probleem: met mijn ijzers gaan de ballen recht maar mijn houten naar rechts! Wellicht herkent u dit ook? Afwijkingen van de bal worden naarmate de clubs langer worden steeds duidelijker zichtbaar. Hierdoor lijkt het alsof u er alléén last van heeft met uw houten! Het probleem zit echter in uw swingbaan, door middel van videobeelden laat ik u zien waar de oorzaak zit zodat we gericht kunnen gaan werken aan dé oplossing.

Swing met slice


Swinganalyse

Om enkelen van u kennis te laten maken met mijn manier van lesgeven, geef ik een aantal geheel vrijblijvende en gratis swinganalyses.
 
Dit aanbod geldt uitsluitend voor golfers welke nog géén golflessen volgen op Golfbaan Naarderbos. U kunt zich hier inschrijven.

Submenu - golfslagen // Swing
Putten » Chippen » Pitchen » Bunker » Swing »

[SMS - 14 maart 2009] .. met dit regenachtige weer ... 9 holes gespeeld ... 1 over  ... 4 bogey's en 3 birdies! Ging weer super!
Referentie - Robert Reversma (hcp 4.4)